I morgon åker jag till Schweiz. Det är en studieresa och vi är inbjudna av Switzerland Tourist Guide.

Det blir säkerligen en trevlig resa. Jag och Erik åker båda två, perfekt ressällskap! Dessutom känner jag en av de andra tjejerna som är med på resan. Hon är toppen och vi kommer ha en helg full med tokigheter och glada skratt.

Jag ska dessutom för första gången få åka skidor i Alperna. Jag har åkt skidor sedan jag var 8 år gammal, men alltid i svenska fjällen. Aldrig i Alperna.

Ser fram emot det. Nu måste jag dock se till att få väskan packad och komma mig i säng. Blir en hektisk helg. Igen….

Efter skidåkningen kommer jag även stanna kvar i Bern i några dagar för att umgås med Thomas och Abby. Det var flera år sedan vi sågs så det kommer att bli riktigt kul. Även ett stort tack till Asbjörn som fixat ett rum på Metropole Swiss Q Hotel i Bern till kompispris! Tack igen och igen Asbjörn!