Vardagen är fin!

Skola & grattis mig!

vilken skön dag att gå i skolan när man fyller år.

vi hade halv studiedag. så skoldagen var så här.

spanska, vi gjorde replasso eftersom provet är på fredag. borde öva men vem pallar göra spanska på sin födelsedag?
Eng, vi läste en låttext och sen lyssna vi på den typ.
idrott(men vi hade ingen för våran lärare var sjuk.)
lunch. lång blev den =D
svenska, skrev på min novell riktigt roligt ju.

så var min skoldag. slutade kl 1 och då gick jag hem för att dela ut lappar om en aktivitet som fritiskommiten ska ha i mars. jag la dem i brevlådorna i vår förening. det tog ca 1-2 timmar men det var skönt att röra på sig i sin egen takt. tog det jätte lugnt.

när det var klart gick ut med hunden. och när jag kom hem fick jag en tårta av min granne så jag tog en bit och satte mig och skrev lite till på min novell. den blev sjukt bra. den blev ca 6 sidor i skrivboken men på dator blir det väl ca 2-3 sidor. skulle jag tro. den blev jätte bra men lite äcklig. och nu bodde jag göra en labbrapport eller öva spanska men jag pallar inte. behöver energi och jag får inte middag före om ca 1,5-2,5 timmar eftersom det är då pappa kommer hem funderar på ta och göra en kladdkaka om vi har alla sakerna som behövs. och sen titta på Patrik 1,5 i kväll kl 21:00 ska jag titta på house i alla fall. är det någon mera som ska titta på house? tror jag struntar i läxor mer i dag. kommer ha tid att göra det i morgon. om jag. Nu blir det dock ett kul spel, klicka här för mer info!

2 kommentarer

  1. Emil Jonsson

    Haha tack!

  2. Malte Isaksson

    Bra info.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 BlogCom a la blog

Tema av Anders NorenUpp ↑