Vardagen är fin!

Japan här i stockholm!

Sådärja. Hemma från skolan nu. Vi borde sitta längre, men äh, det blev inte så. Så det får bli en sån här långsam och rätt tråkig dag idag. Justja, jag måste kolla in behandlingarna de har på det japanska spahotellet vi ska på. Mamma ringde i söndags och berättade att hon bokat ett sånt hotell i Sthlm, Yasuragi. Jag ser verkligen fram emot det. Japanska bad, Qi gong, zenmeditation och sushiskola är bara något av det som finns. Det kommer bli hur skönt som helst. Man måste tydligen gå runt i en yukata överallt, en sån där bomullsrock. Till och med när man äter.. Ja, men åter till behandlingarna. Jag funderar på att ta floating. På deras hemsida beskrivs det så här:

 Upplev viktlöshet. Du ligger i en tyst och mörk saltvattentank. Vattnet är 34,5 grader och lika salt som Döda havet. Forskning visar att Floating ökar blodcirkulationen och stärker immunförsvaret. Hjärnan alstrar thetavågor, vilka är aktiva vid den typ av djup avslappning i vaket tillstånd, som uppnås vid lång meditationsträning. Behandlingen motsvarar ca 6 timmars sömn i återhämtning för kroppen.

Jag har dock lite cellskräck och har en känsla av att jag kommer ligga där, få panik och sprattla. Finns flera olika ansiktsbehandlingar också, så annars blir det någon sån. Jag älskar att bli ompysslad!

1 kommentar

  1. Ivar Holmqvist

    Intressant, alltid bra med fler åsikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2021 BlogCom a la blog

Tema av Anders NorenUpp ↑