Hans berättade just för mig vad han drömde inatt.. Jag började tokskratta när jag läste det, killen har verkligen bra fantasi *ler* Lite av det udda slaget kanske men han är nog min lilla beskyddare.

“Det börjar i alla fall med att vi 3 är hästar, så ska våran “stam” ha parningsperiod. Parningen börjar med att alla tjej-hästar samt kill-hästar ställer sig på ett led mot varandra och ska köra “chickenrace”.

Det gick bra för mig med den jag sprang mot och likaså för Bagarn, men dig gick det inte så bra för, för när du precis kom öga mot öga med den andra fick du en blackout, det var några människor som typ sövde ner dig, så gjorde dem dig till en människa.

Jag och Bagarn letade efter dig efter parningen men vi fann dig inte, sen hörde vi från ett vittne att några personer tog dig. Då kom jag och Bagarn på en lösning så vi blev människor vi med 🙂 Vi började söka efter dig så hittade vi dig kidnappad på en båt typ 😛 Då när du precis höll på bli våldtagen kom Jag och Bagarn in och smacka ner dem och räddade dig, sen vaknade jag :)”