Bara EN arbetsdag kvar innan 12 dagars julledighet. Och visst går tiden hur sakta som helst när man längtar!
En väldigt händelselös dag faktist men jag fick iaf reda på lite mer ingående vad det är jag ska jobba med efter nyår. Det ska bli väldigt roligt och spännande på samma gång, men mer än så tänker jag inte berätta för tillfället… 😉
 
Imorgon är det ju löning oxå. Härligt! Så nu kan man äntligen köpa en massa julklappar. Men kommer tyvärr inte att ha så mycket tid för det.
Det ryktas nämligen om att det ska vara after-work imorgon och direkt efter det ska jag och Sofie hem till henne där det är fest.
Sen på lördagen kommer jag må så där halft bra och ha massor att göra. In till stan och handla julklappar, packa inför mina 2 veckor på Gotland, städa här hemma och sen hinna med pendeln ner till Nynäs och båten till Gotland.   
Huu. Jag blir alldeles trött bara jag tänker på de!