BlogCom a la blog

Vardagen är fin!

lovely day

Nu sitter jag med ett stort glas kall cola light, katten sitter bredvid och tittar ut genom fönstret. Ibland verkar det verkligen som att hon filosoferar. Det kokta ägget ligger och svalnar på vasken och syrran och jag bestämde precis att hon ska hämta mig efter jobbet på måndag. Jag längtar som fan. Vi har inte setts på en månad, och det fanns en tid då vi bara sågs två-tre gånger om året men nu är en månad skitlänge.

Vackert väder är det också. Nästintill gränslöst gott humör.

2 kommentarer

  1. Bra! Fortsätt!

    //Nova

  2. Noel Henriksson

    maj 8, 2017 at 5:13 f m

    Bra inlägg som vanligt.

    //Noel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 BlogCom a la blog

Tema av Anders NorenUpp ↑